Jobb:

Dalsjö Golf

Dalsjö Golf söker VD/klubbchef

Tjänst:
VD/klubbchef
Anläggning:
Dalsjö Golf
Företag | klubb:
Dalsjö Golf
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande/Snarast
Varaktighet:
Tillsvidare/Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Dalsjö Golf söker VD/klubbchef

Strax intill Dalsjö utanför Borlänge i Dalarna ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fina golfhål med variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sex håls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. 
Dalsjö Golf grundades 1989 av en grupp entusiaster som ville göra något annorlunda i golfsverige, Dalsjö-andan tog form och än i dag 35 år senare så finns denna fina känsla kvar i klubben, "På Dalsjö säger vi hej till varandra”.
Styrelsens vision är att vi ska erbjuda en riktigt bra golfupplevelse över tid både för medlemmar, gäster och samarbetspartners.

Tidigare klubbchef har tillsammans med styrelse och medarbetare lagt en bra grund för verksamheten och framtiden ser ljus ut. Rekryteringsprocessen har påbörjats och vi hoppas kunna ha en ny klubbchef på plats i slutet på året.

Uppdraget
Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig i Dalsjö Golfklubb och Dalsjö Golf AB. Som klubbchef är du ansiktet utåt mot medlemmar, gäster, sponsorer och det lokala näringslivet. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten och är föredragande inom ditt ansvarsområde. Tjänsten är heltid och ska anpassas till uppdragen med en så kallad årsarbetstid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema.

Vem söker vi?
Ett krav är att du tidigare arbetat i ledande befattningar med budget- och resultatansvar och har tydliga ledaregenskaper med god förmåga att motivera och engagera medarbetare och medlemmar. Du ska också ha en väldokumenterad administrativ förmåga, van med och nyfiken på IT som kan underlätta din vardag.
Du har ett bra lokalt nätverk i regionen, har bra koll på den senaste utvecklingen inom golfen och golfsverige, samt har ett strategiskt affärs- och marknadstänk. Vi ser att du vill utveckla dig själv och andra. Du är ödmjuk inför dina relationsbyggande uppgifter och är ansiktet utåt mot våra medlemmar, gäster och samarbetspartners. Som person förväntar vi oss att du är utåtriktad, trivs med att jobba med alla typer av människor och är stresstålig.
Tjänsten är heltid och ska anpassas till uppdragen med en så kallad årsarbetstid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema.

Vi erbjuder
Du får en spännande och viktig roll med möjlighet att sätta din egen prägel – i en golfklubb som är i positiv förändring och tillväxt med många nya medlemmar och sponsorer. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare för Dalsjö Golfklubbs fortsatta utveckling.
Denna rekrytering sker med vår samarbetspartner NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!