Jobb:

Motala Golfklubb

Motala Golfklubb söker Klubbchef/VD

Tjänst:
Klubbchef/VD
Anläggning:
Motala Golfklubb
Företag | klubb:
Motala Golf AB
Tillträde:
1 december 2023
Sista ansökan:
30 september 2023 (Sista ansökningsdatum har passerat)
Varaktighet:
Tills vidare
Lön:
Enl Ök
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Motala Golfklubb söker Klubbchef/VD

Till vår natursköna golfbana som är belägen strax utanför Östergötlands Sjöstad söker vi nu en kvalificerad Klubbchef/VD med erfarenhet från liknande uppdrag.  

Motala golfklubb med idag ca 1350 medlemmar bildades 1956 och är den 51: a medlemsklubben i Svenska Golfförbundet. Vår anläggning består av 3 varierande och utmanande 9-hålsslingor där man får spela en varierad golf som kräver en god spelstrategi på varje hål. Vi har med vårt arbete erhållit diplom i Vision 50/50, ett omfattande jämställdhetsarbete som ständigt är pågående och rör alla områden inom jämställdhet. Vi har även under förra året förnyat vår Geo-certifiering och arbetar mycket aktivt för att värna om vår miljö. 

Uppdraget 

Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig i Motala Golfklubb samt Motala Golf AB vilket kan kombineras med att vara tränare. Som klubbchef är du ansiktet utåt mot medlemmar, gäster, sponsorer, det lokala näringslivet, ÖGF och SGF. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten och är föredragande inom ditt ansvarsområde. Tjänsten är heltid och ska anpassas till uppdragen med en så kallad årsarbetstid. Under april-oktober förekommer helgarbete. 

Kvalifikationer & personliga egenskaper

  • Vi söker dig som har ett genuint golfintresse samt brinner för att driva och utveckla en golfklubb med en lång historia och spännande framtid 
  • Du har erfarenhet av ledarskap och kunskap om ekonomi, lagar och regler
  • Du är självgående, strukturerad och utvecklingsorienterad som drivs av att skapa förbättringar och goda resultat 
  • I ditt ledarskap ska du vara lyhörd, kommunikativ samt närvarande vilket därigenom skapar trivsel och trygghet för medarbetare, medlemmar och gäster  
  • Du är nyfiken på IT-system som kan underlätta klubbens vardag 
  • Du har förmåga att bygga goda sociala nätverk 
  • Har du utbildning eller erfarenhet som Golf Pro alternativt tränare är det starkt meriterande 

Ansökan

Vi arbetar med rekrytering löpande och ser gärna att ansökan kommer in så snart som möjligt dock senast den 30/9. 

Kontaktuppgifter

Eventuella frågor besvaras av styrelsens ordförande Ditte Persson Lindell 070 – 5700019 och  styrelseledamot Tomas Knutsson, 072 – 1687207. 

Välkommen att skicka din ansökan till karriar@motalagk.se