Jobb:

Rya Golfklubb

Ekonomiansvarig till Rya Golfklubb

Tjänst:
Ekonomiansvarig
Anläggning:
Rya Golfklubb
Företag | klubb:
Rya Golf AB
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande / 10 juni 2023

Beskrivning av tjänsten

Ekonomiansvarig till Rya Golfklubb

Är du en vass Ekonom som dessutom brinner för golf kan detta vara rätt tjänst för dig!

OM RYA GOLFKLUBB

Rya Golfklubb är en Sveriges äldsta golfklubbar med en 18-hålsbana, Rya Old Course, som ligger naturskönt söder om Helsingborg vid och med fantastiska vyer över Öresund. Rya Golfklubb har också en 6-håls korthålsbana, Rya East, med inlandskaraktär. Klubben har drygt 1400 medlemmar varav 1100 aktieägare och årligen ca 8.000 gäster.

2005 blev merparten av medlemmarna majoritetsägare i Rya Golf AB varigenom hela anläggningen är helt finansierad med eget kapital. Rya Golfklubb är inne i en positiv spiral och under de senaste åren har förändringar successivt skett vilket förbättrat vår position – ett arbete som alltid måste pågå.

Ryas vision är att ständigt förbättra och utveckla konceptet ”Seaside Golf since 1934” med ett klubbhus vid Öresunds strand - Ett koncept vi ständigt vill förbättra och utveckla så att vi är en av de mest attraktiva Seaside banorna i Sverige.

Mer om tjänsten

Som Ekonomiansvarig på Rya Golfklubb ansvarar du för ekonomi, redovisning, rapportering i Rya Golf AB samt Rya Golfklubb och för löpande ekonomisk uppföljning till VD/Klubbchef och styrelse. I tillägg till detta ansvarar du även för affärssystem och löpande effektiviserings-och kvalitetshöjande åtgärder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande redovisning i Rya Golf AB och Rya Golfklubb
 • Fakturor, kund- och leverantörsreskontra
 • Upprättande av resultat- och likviditetsbudget
 • Upprättande av Månadsbokslut och prognoser
 • Upprättande av Årsbokslut inkl Årsredovisning enligt K3
 • Avstämningar
 • Kassaredovisning i vår shop
 • Ekonomistyrning
 • Analyser och budgetuppföljning
 • Momsredovisning (Svensk och EU)
 • Löner och arbetsgivaravgifter
 • Skatt
 • Medlems och aktiehantering
 • Bokslutsarbete
 • Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen som Ekonomiansvarig söker vi dig som är akademiskt utbildad inom ekonomi och som har flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat, har mycket goda kunskaper i Excel och god systemvana. Vidare har du en vana av att identifiera förbättringsområden och agera på dessa. Har du erfarenhet av att arbeta i Visma lön och redovisning samt GIT (Golfens IT system) är det meriterande.

Din profil

För att trivas i rollen som Ekonomiansvarig på Rya Golfklubb och för att bli framgångsrik är det viktigt att ha ett eget driv, vara lösningsorienterad och förändringsbenägen. Du är ambitiös, noggrann och engagerad och trivs med att arbeta i en mindre organisation. Vidare har du ett analytiskt angreppssätt och en god verksamhetsförståelse.

Som person är du prestigelös och positiv och har förmågan att entusiasmera och skapa engagemang och få med dig personer i din omgivning. Du är förtroendeingivande och är tydlig i din kommunikation på ett positivt och smidigt sätt.

Du som söker är intresserad av redovisning, bokföring och de komplexa regelverken. Rollen är operativ och det viktigt att du har en ödmjuk inställning och kan kavla upp ärmarna tillsammans med övriga teamet.

Självklart ser vi det som ett stort plus om du dessutom är golfare!

Information om tjänsten

Anställningsform: Deltid, tillsvidare, 75-80 %.

Du rapporterar till VD/ Klubbchef.

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Rya Golfklubb med Qarat. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och skicka gärna in din ansökan senast 10 juni 2023.
För mer information är du välkommen att kontakta Karin Stenberg på 0723 37 77 90 eller karin@qarat.se. Qarat arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.

Till platsannonsen och ansökan på Qarat.se >>>

Om Qarat

Qarat är en komplett leverantör av rekrytering, search/headhunting, samt digitala verktyg inom utbildning och kommunikation online, såsom LeadersAPP.
Vi arbetar med hela rekryteringsprocesser, rådgivare i delar av en process samt med konfidentiella searchprocesser. Inom ledningsgruppsutveckling / grupputveckling erbjuder vi Sveriges främsta konsulter inom området.