Jobb:

Torekovs Golfklubb

Torekovs GK söker Tränare/Shop/Reception

Tjänst:
Tränare och Shop & Reception
Anläggning:
Torekovs Golfklubb
Företag | klubb:
Torekovs Golfklubb
Tillträde:
Enligt ök.
Sista ansökan:
Löpande
Lön:
Enligt överenskommelse
Nedladdningsbart dokument
Klicka här för att ladda ner

Beskrivning av tjänsten

Nu ser vi fram emot att förstärka vårt team med ytterligare en ny medarbetare

Vi söker dig som vill vara med att vidareutveckla golfklubbens idrottsliga verksamhet tillsammans med Idrottsansvarig Alexandra Lennartsson. Golfklubben har som ambition och målbild att erbjuda sina medlemmar och gäster en bred möjlighet att utveckla sin golf utifrån sina egna förutsättningar och behov. Då vår träningsverksamhet har vuxit och efterfrågan är stor vill vi förstärka vårt team.

Vi är en klubb som har som flest aktiva medlemmar på klubben under lov och sommarmånaderna och då har vi även en stor juniorverksamhet, vilket innebär att det är viktigt för oss att du har ett intresse av att jobba med juniorer.

Din tjänst kommer även att innebära att du under vissa perioder under året kommer att jobba i vår reception och shop där våra primära uppgifter är att serva gäster och medlemmar inför och efter deras golfspel. Det innebär bland annat att ta hand om bokningar, ta betalt i kassan, till viss del hantera tävlingar och besvara mail samt hjälpa våra kunder i shopen.

Vi ser att du har gått TAU och påbörjat HTU alternativt är färdigutbildad PGA-tränare och gärna har viss erfarenhet inom custom fit. Det är även en fördel om du har jobbat i GIT,golfens bokningssystem.

Professionalism och trevligt bemötande är centrala värden, en lika väsentlig del är hur du ser på utvecklingen kring golfen och den idrottsliga verksamheten och vågar tänka nytt. Vi ser gärna att du har för vana och tycker om att jobba i team vilket är en viktig del i vår verksamhet.

Timing
Ansökningar skall vara inne senast den 30/10 2023, tjänsten är på 100%, kan även diskuteras vid eventuella andra önskemål. Arbetstiderna är varierande och kan skilja sig åt under året. Tillträde i början/mitten av februari 2024, enligt överenskommelse

Intervjuer och möten sker löpande och parallellt med ansökningsprocessen. Skicka gärna en presentation av dig själv med tillhörande CV samt beskriv kort varför du tror att Torekov skulle vara rätt arbetsplats för dig. Vi ser fram emot att få höra mera om dig.

Välkommen med din ansökan och referenser till Caisa Reis, klubbchef, caisa.reis@togk.se, vid frågor kan du ringa Caisa på 0768-702636.

Klubben bildades redan 1924 och är en av de äldsta i landet. Banan är en klassisk linksbana och vi har under flera år målmedvetet och långsiktigt arbetat med att förstärka linkskaraktären. Vi har under ett flertal år blivit rankad topp 25 bland Sveriges golfbanor. I juni 2020 stod vårt nya klubbhus färdigt – där vår målsättning är att det ska vara en mötesplats för alla. De senaste åren har klubben även byggt en studio och ett nytt övningsområde. Läs gärna mer om oss på www.togk.se