Försäkringar:

Försäkringar

Golfförbundets medlemsförsäkringar

Känslan att slå en drive eller få till den perfekta putten är oslagbar. Du som är medlem i en golfklubb ansluten till Svenska Golfförbundet, kan känna dig trygg med ditt golfande oavsett om det är med solen i ansiktet eller i piskande regn och blåst.

Du är alltid försäkrad när du spelar, både i Sverige och resten av Europa om anläggningen har medlemskap i landets golfförbund. Det gäller både om du själv skadas och om du råkar skada någon annan eller någon annans saker.

Försäkringar spelaren

För dig som spelar golf finns Svenska Golfförbundets Medlemsförsäkring som innehåller en ansvars- och en olycksfallsdel. Medlemsförsäkringen ger dig ett omfattande skydd och ersätter en rad olika skador.

Läs mer om vår försäkring för dig som spelar

Anmäl en skada

Försäkringar för golfklubben

Svensk Golfbaneförsäkring är en skräddarsydd försäkring gjort utifrån golfklubbens verksamhet och behov. Den ger rätt skydd både till din golfanläggningen och dina medlemmar

Dessutom kan du få stöd i ert löpande säkerhetsarbete genom vår riskhanteringssida.

Läs mer om vår försäkring för din klubb eller anmäl en skada

Riskhantering för din golfklubb

Sjukvårdsförsäkring via GAF

Folksams Sjukvårdsförsäkring ger inte bara bättre hälsa och trygghet för individen utan är också en del av golfanläggningens avbrottsförsäkring. Den kan minska både klubbens kostnader för t.ex. sjuklön och vikarie.

Läs mer här

Golfförsäkring (extra)

I Sverige slås uppåt 3 000 hole-in-one per år - slår du en av dem? OBS - gäller för dig som har hem/villaförsäkring i Folksam. Ni kan komplettera den med ett extra försäkring för din golfutrustning som inkluderar även en hole in one-försäkring.

Tilläggsförsäkringen Golf

HIO-försäkring för golfklubb

Golfklubben/anläggningen behöver bara fylla i några uppgifter tex antal deltagare, könsfördelning, längd på hålet, vad priset är samt värdet och skicka den för direktoffert.

Läs mer här

Anmäla skada