Försäkringar:

Försäkringar

Försäkringar

Oavsett om du spelar själv, företräder en klubb eller verkar som instruktör så har vi bra försäkringar som gör att du kan känna dig tryggare på banan.

Mer om föräkringar finns på www.golf.se/forsakringar och www.folksam.se/golf.

Sjukvårdsförsäkring för GAF

En sjukvårdsförsäkring är både omtänksam och lönsam. Du som jobbar på en anläggning som är ansluten till GAF får teckna försäkringen direkt utan hälsokontroll.

Läs mer här (Sjukvårdsförsäkring för GAF) >>>

Försäkringar för golfklubben

Svensk Golfbaneförsäkring är en skräddarsydd försäkring gjort utifrån golfklubbens verksamhet och behov. Den ger rätt skydd både till din golfanläggningen och dina medlemmar. Dessutom kan du få stöd i ert löpande säkerhetsarbete genom vår riskhanteringssida.

Läs mer här (Svensk Golfbaneförsäkring) >>>

Riskhantering för golfklubben >>>

Försäkringar för dig som spelare

För dig som spelar golf finns en medlemsförsäkring som innehåller en ansvars- och en olycksfallsdel. Medlemsförsäkringen ger dig ett omfattande skydd och ersätter en rad olika skador.
 

Golfförsäkring (extra)

I Sverige slås uppåt 3 000 hole-in-one per år - slår du en av dem? OBS - gäller för dig som har hem/villaförsäkring i Folksam. Ni kan komplettera den med ett extra försäkring för din golfutrustning som inkluderar även en hole in one-försäkring.

Tilläggsförsäkringen Golf

HIO-försäkring för golfklubb

Golfklubben/anläggningen behöver bara fylla i några uppgifter tex antal deltagare, könsfördelning, längd på hålet, vad priset är samt värdet och skicka den för direktoffert.

Läs mer här