GAF Mästerskapet

Varje år arrangeras GAF mästerskapet på en trevlig bana i Sverige. GAF:s medlemmar träffas och spelar golf, har trevligt tillsammans, utbyter erfarenheter och ibland är den en föreläsning med i programmet. Ett mycket uppskattat arrangemang.

Man behöver inte vara ” golfproffs” för att vara med. Det finns lagtävling, netto- och bruttoklass, damklass och partnerutmaningen för GAF samverkanspartners.

Ute på banan kan det förekomma små tävlingar i tävlingen arrangerade av partners. För de allra flesta (beror på hur viktigt själva tävlandet är….!) är det en trevlig dag som avslutas med en god middag med glada vänner inom golfen.

GAF Mästerskap 2024 by Indigrow

Vi träffas på Rya Golfklubb för GAF Mästerskapet. Spela golf, umgås och äta gott. Det kommer att bli en trevlig, utmanande och spännande dag. Träffa kollegor i branschen under lättsamma och roliga former. Självklart spelar vi de olika tävlingarna som ingår i GAF mästerskapet (GAF Mästare, Stig & Thomas trofé, Provins Cup, Lagtävling och Partnerutmaningen) och massor av annat kul.

Preliminära hålltider:
Lunch från 11.00
Kanonstart 13.00
Prisutdelning och middag på Rya GK

Sista anmälningsdag 10 juni 2024

Anmälan görs på GAFs hemsida >>>

Vecka
Dag
Start
Slut
GAF Mästerskapet 2024

GAF Mästerskapet 2024

juni 17, 2024    
10:00 - 18:00
GAF Mästerskapet by Indigrow 17 juni 2024 - Rya Golfklubb Vi träffas på Rya Golfklubb för GAF Mästerskapet. Spela golf, umgås och äta gott. Det [...]
25
måndag
17 juni kl. 10:00
17 juni kl. 18:00