Ansökan öppen till Golfens Klubbchefsutbildning 2024-2026

Skräddarsydd utbildning för framtidens ledare

Till hösten startar Golfens Klubbchefsutbildning och vi ser fram emot att välkomna dig som brinner för golfens utveckling och vill ta nästa steg i din karriär.

Utbildningen riktar sig till dig som är, eller har ambition att bli klubbchef eller innehar annan ledande befattning. Utbildningen fokuserar på branschens unika utmaningar och förutsättningar, och våra föreläsare är noggrant utvalda från olika områden inom idrottsrörelsen och näringslivet.

Under utbildningen får du kunskaper och färdigheter för att hantera både dagliga driftsfrågor och framtida strategiarbeten.

Utöver ämnen som organisation och ledarskap, lägger vi särskild vikt vid ekonomiskt hållbara strategier, användning av digitala verktyg samt helhetsförståelsen för hur verksamhets- och anläggningsfrågor påverkar golfanläggningens utveckling över tid.

Efter genomförd utbildning har du förvärvat och finslipat en rad viktiga kompetenser som krävs för att framgångsrikt leda en golfverksamhet.

Ta steget mot att bli den ledare som driver framgång och hållbar utveckling genom att ansöka till Golfens Klubbchefsutbildning redan idag.

Viktiga datum för dig som ska ansöka

Sista anökningsdag: 15/8 2024
Antagningsperiod: 16/8 – 7/9 2024
Antagningsbesked: 8/9
Utbildningen startar: 22/10 2024

Läs mer om Golfens Klubbchefsutbildning på GAF eller PGA hemsida
Läs mer i foldern Golfens Klubbchefsutbildning 24-26_Folder 240527

Varmt välkommen!