GLFR

GLFR Business

Skapar en stark och nära relation mellan klubben och dess medlemmar
GLFR Business är den ultimata lösningen för golfklubbar som vill förbättra medlemmarnas upplevelse på klubben. Med GLFR Business får du:

GLFR Klubbapp

Din medlemmars golf- och klubbapp
Med GLFR Klubbapp kan du samla alla tjänster dina medlemmar behöver på ett och samma ställe.
Skicka banstatus och klubbnyheter direkt till dina medlemmars telefoner så att de alltid är uppdaterade om vad som händer på och i  klubben. Du får även fördelen av automatiska uppdateringar både på Facebook och klubbens webbplats.
Dela enkelt information om öppettider, tävlingskalendrar, restaurangmenyer och erbjudanden från proffsen i din Klubbapp.
Och glöm inte att du kommer att ha den mest eftertraktade sponsorplatsen i din egen Klubbapp vilket ger extra värde för partners eller ökar din intäkt med ytterligare sponsring.

I din Klubbapp kan dina medlemmar:

Utnyttja banans guide med GPS för att utforska layouten och avstånden till greener, bunkrar och andra hinder.

  • Se den dagliga Pinpositionen.
  • Håll dig uppdaterad med den senaste banstatusen från Greenkeeper.
  • Fullt integrerad med GIT.
  • Ta emot Klubbnyheter direkt i appen.
  • Njut av snabb åtkomst genom Snabblänkar till tävlingskalender, restaurang och pro.
  • Välj en bana, lägg till vänner och räkna poäng under rundan.
  • Få tillgång till över 3500 banor för europeiska banor.


GLFR Greenkeeper - Banstatus, Pinplacering, Områden & Tekniköversikt

I ditt dagliga arbete kommer GLFR Greenkeeper-appen att hjälpa dig att hålla medlemmar och gäster uppdaterade om banstatus eller hålplaceringen för dagen.

Appen ger också en omfattande översikt över områden och teknik på varje hål, vilket gör att du alltid har exakta mätningar av banan för budgetering och inköpsplanering, samt förenklad rapportering för miljömässig hållbarhet.

Med GLFR Greenkeeper kan du enkelt och snabbt mäta och registrera tekniska installationer som sprinklers och bevattningssystem. Och det bästa är att dina kollegor i klubben också har tillgång till denna information genom GLFR Greenkeeper-appen och GLFR Business.

GLFR Print

Tryckte Banguider, Tee-skyltar och översiktskartor
Med vår omfattande kunskap och expertis har vi förmågan att fånga det sanna essensen av er golfbana och omvandla den till en levande och dynamisk upplevelse med hjälp av vår breda utbud av visuellt tilltalande grafik och omfattande information.

Banguide
I våra banguider får du en detaljerad mätning av banan, inklusive olika nivåer av rough, straffområden, markeringar, stigar, utom gränser, områden, tee-områden och nästa tee. Om du önskar ännu mer detaljerad information kan du välja våra 3D-grafik.

Tee-skyltar och översiktskartor
Som en GLFR Business-kund får du full tillgång till alla bildfiler som används i GLFR-appen. Förutom banguiden kan dessa filer också användas för teeskyltar, översiktskartor och webbilder som passar dina specifika behov.

I banguiden kan du bestämma nivån på information, allt från välkomstmeddelanden, avståndsmarkeringar och green-layouter till framsidor, välkomstmeddelanden och sponsorer.

Premium Banguide
Vår tryckta GLFR Premium Banguide erbjuder en unik upplevelse med ett 3D-perspektiv. Vi fångar essensen av er golfbana genom en exklusiv design och hög nivå av information.


Adress: 

GLFR by Ingenium Golf
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Denmark

Kontakt: 

Andreas Bederoff
andreas@glfr.com
07704137655

Övrigt: 

För golfklubb: https://www.glfr.com/for-clubs/?lang=sv