KML – Klubb Management Ledning i Januari på Kallfors Golf

KML – Klubb Management Ledning. mån-tor 29 januari-1 februari 2024 på Kallfors Golf

Utbildningen Klubb Management Ledning (KML) – är en utbildning för dig som arbetar i ledande position på klubben. KML är meriterande för ansökan till Golfens Klubbchefsutbildning GKCU.

Golfklubben är en komplex verksamhet. Att arbeta i ledande ställning kräver en mångfacetterad förmåga och kunskap inom flera kompetensområden, allt från organisation, kommunikation, ekonomi, ledarskap, personalfrågor, hybridverksamheten mellan en ideell förening och ett aktiebolag, arbetsmiljö, fastighetsskötsel, lagar, regler och förhållningssätt till idrotten golf, spelet på banan, träning, tävling och banskötsel. Du behöver även kunna hantera digitala verktyg och verksamhetsstöd för att göra utvärderingar/uppföljningar och ta fram relevanta rapporter. Denna ”Klubb Management Ledning” omfattar många av dessa områden. I vissa delar går utbildningen lite djupare och inom andra delar lite bredare.

Utbildningen är en viktig del i den progression av utbildningar inom administration på golfanläggning som GAF tillsammans med SGF erbjuder.

Läs mer om KML – Klubb Management Ledning här >>>

Sista anmälningsdag: 26 december 2023

Läs mer och anmäl dig på GAFs hemsida här >>>