Höstens utbildningar

Höstens utbildningar KMK, KML och GIT 3-dagars är inplanerade och några andra utbildningar är på gång att bli klara.

KMK – Klubb Management Kansli
7-10 oktober, Kallfors Golf, Kök & Hotell

Arbetet på en golfklubb är komplext. Du som arbetar på kansliet behöver ha kunskap och/eller erfarenhet inom vitt skilda områden, som GIT, informationsteknik, ekonomisystem, golfklubbens organisation, planering, service och bemötande. Du behöver kunna en del om idrotten golf och spelet på banan men också vara ett stöd till kommittéer och samarbeta med entreprenörer.

Klubb Management Kansli riktar sig till dig som gör mycket av det viktiga arbetet ”back office”. Utbildningen ger en fördjupad kunskap i många av de delar som måste hanteras för att klubben ska fungera. Sköta GIT och medlemshantering, fakturering, rapporter, inbjudningar och kalendrar, hålla hemsida och sociala medier uppdaterade, och mycket annat.

Utbildningen är en viktig del i den progression av utbildningar inom administration på golfanläggning som GAF tillsammans med SGF erbjuder.

Läs mer om KMK här >>>

GIT 3-dagars
15-17 oktober, Sand Golf Club

Utbildningen GIT tredagars+ vänder sig till Dig som kanslist eller klubbchef som har minst 1 års erfarenhet av aktivt arbete i GIT och vill få en bredare och djupare kunskap i GIT för ökad verksamhetsutveckling.
Grunder – genomgång av de befintliga modulerna i GIT. Fortsättning – statistik och rapporter förslag till utveckling av klubben och anläggningen med utgångspunkt i analys av rapporter.

Läs mer om GIT 3-dagars här >>>

KML – Klubb Management Ledning
25-28 november, Kallfors Golf, Kök & Hotell

Utbildningen Klubb Management Ledning (KML) – är en utbildning för dig som arbetar i ledande position på klubben. KML är meriterande för ansökan till Golfens Klubbchefsutbildning GKCU.

Utbildningen omfattar flera kompetensområden, allt från organisation, kommunikation, ekonomi, ledarskap, personalfrågor, hybridverksamheten mellan en ideell förening och ett aktiebolag, arbetsmiljö, fastighetsskötsel, lagar, regler och förhållningssätt till idrotten golf, spelet på banan, träning, tävling och banskötsel. Du behöver även kunna hantera digitala verktyg och verksamhetsstöd för att göra utvärderingar/uppföljningar och ta fram relevanta rapporter.

Utbildningen är en viktig del i den progression av utbildningar inom administration på golfanläggning som GAF tillsammans med SGF erbjuder.

Läs mer om KML här >>>

Kom ihåg att du som medlem kan söka stipendium från GAF och golfklubben kan söka stöd från SGF.

GKCU – Golfens Klubbchefsutbildning 2024-2026
Till hösten startar en ny omgång av Golfens Klubbchefsutbildning upp.

Antagningsperiod: 16/8 – 7/9 2024. Under tiden kan intervjuer eventuellt genomföras som sedan ligger till grund för slutgiltigt antagande.

Sista ansökningsdag 15 augusti 2024

Läs mer om GKCU här >>>